Technische Commissie

De technische commissie is een zeer actieve club mensen binnen de Spanvöggel. Zij zorgen onder andere voor de bouw van de praalwagen, die elk jaar in de Grote Twentse Carnavalsoptocht meedoet, het bouwen en onderhouden van de Markiezenwagen en het organiseren van de loopgroep. (Samen met de dames van de loopgroep).

De T.C. begint al direct na het Carnavalsseizoen met het nieuwe seizoen. Er moet een tekening gemaakt worden, er moet een thema bedacht worden, de oude wagen moet afgebroken worden en er moet een hoop geregeld worden. In het begin van het jaar zijn we meestal 1 dag in de week bezig in de loods aan de Thorbecke straat. (hal 3)

Maar hoe verder het carnaval nadert, hoe meer avonden er gebouwd wordt! Meestal is dit vanaf oktober wel elke avond!! Er moet gaas getrokken worden, de wagen moet in het papier en er moet geschilderd worden. We kunnen dus ook altijd alle hulp gebruiken. Heb je tijd en zin om te komen helpen, kom dan gerust langs in hal 3 aan de Thorbeckestraat.

Vanaf ongeveer half 7 zijn we aanwezig. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een kop koffie en een versnapering en na het werk is er ook altijd wel tijd voor een pilsje. Dus heb je zin, kom gerust langs. Je bent van harte welkom.

Groeten, en hopelijk tot in de loods,

Mark Franke

Voorzitter Technische Commissie