Nieuws

Lid van verdiensten

Tijdens de algemene ledenvergadering dit voorjaar zijn Eddy Witvers en Hennie Nijkrake benoemd tot lid van verdiensten! Heren, onmeunig bedankt voor al jullie inzet!

Kaartverkoop Gala 2019

De voorverkoop van de kaarten voor onze gala's van 25 en 26 januari zal op 09 januari om 20.00 uur beginnen. Locatie: Café Olde Weghuis. Leden: vergeet jullie ledenpas niet!

Agenda 2018 - 2019

Klik op de afbeelding voor de volledige agenda

38e Jeugdspan is bekend

Hier zijn ze dan, het 38e jeugdspan van de Spanvöggel, Jeugdmarkies Joep en Page Nina. Zij zullen dit jaar regeren over de jeugd van de Marke Berghuizen onder hun motto: Met trompet & bal hebt wie 'n onmeunig mooi carnaval!

Hofauto

Wij danken Bart Wiegerinck voor het leveren van deze fantastische hofauto. Mede dankzij hem kunnen onze Markies en Rentmeester comfortabel vervoert worden. En dankzij Letterpret doen ze dat ook in stijl!

Velthuis & Velthuis

Zaterdag 25 november 2017, Kothman. De klok heeft net 22.30 uur geslagen. Rooie Rinus weet het publiek meer dan te vermaken terwijl achter de schermen de zenuwen steeds groter worden. Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk zover. O.C.V. De Spanvöggel presenteert u de 50e Markies: Gerald Velthuis naast gestaan door zijn beste kameraad Rentmeester Martijn Velthuis

Disse twee zwoagers van achter 't spoor bint noe kloar

Na precies 11 maanden en 22 dagen bint disse twee zwoagers noe echt kloar. Markies Roland & Rentmeester Erwin, bedankt!

Sluit Menu